24. travnja 2014.

Zalihe konca–Yarn Supplies

Odlučila sam sebi postaviti izazov: ne kupovati nove konce dok ne potrošim postojeće. Ili kako obaviti proljetno pospremanje najomiljenijeg ormara na svijetu. I tako su krenuli projekti, a jedan od njih je zaista temeljito smanjiti količine konca “Janja”. Jest da je to moj omiljeni konac i veliko veselje je raditi na kukicu 1,25 mm, i upravo zbog toga moram hitno potrošiti ovo što imam i još hitnije poći po nove, još veće količine.

I have chalenged myself: I will not buy any new yarn untill I crochet all yarn supplies there are in my cabinet. Well, that is not such a big problem, because now I have something to look forward: the new yarn supplies!

065

Odlučila sam se za dužu majicu koja se može nositi u proljeće kao prsluk i ljeti kao majica. Radim posebno prednju i stražnju stranu jer tako imam samo 164 očice na svakoj strani pa je lakše i brže raditi.

This project is tunic and I crochet it with crochet hook 1,25 mm, it will make my cabinet seriuosly empty – from my point of view.

005

Drugi projekt je sivi prsluk na kopčanje od konca “Mirabela”, a taj radim drugačije: sve odjednom, bez šavova. Malo je zamorno u jednom redu odraditi 250 očica, ali će zato kasnije biti lakše. Možete pretpostaviti da to nisu jedini konci u ormaru, ali neću vam reći sve danas. Winking smile

Another thing I crochet is a vest, crochet hook 3mm. And of course, this is not all I have to do to make my cabinet “cristal clear”, but I will not tell you everything today.

What makes me curious is how do you handle your yarn stocks? Is it dificult for you to say goodbye to old pile of colorful bundles and make room for new supplies?

Odavno sam već zaključila da trebam malo počistiti, ali nekako mi se teško rastati s koncima. Imate li i vi taj problem, jeli se i vama teško od šarenih klupka rastati?

Red heart Amalicro

2 komentara:

Renata kaže...

Stvarno lijepi radovi!:)
Pozz...

amalicro kaže...

Hvala Renata i dobro došla! :)

Objavi komentar